Vigtigste : Filudvidelser : .frm Fil

.frm Filudvidelse

Filtype1Form File

Udvikler N/A
Kategori Misc Files
Format N/A

Hvad er FRM fil?

Formular, der oprettes af forskellige programmer; bruges til at definere felter i tabeller; kan også gemme databasedata, afhængigt af formatet.

Programmer, der åbnes FRM Filer
Windows
Adobe FrameMaker
Corel WordPerfect
DataCAD

Filtype2Visual Basic Text Form

Udvikler Microsoft
Kategori Developer Files
Format Text

.FRM option nummer 2

Lagerer tekstoplysningerne for en Visual Basic-formular; bruges til at gemme formularer, der er oprettet i et Visual Basic-projekt under udviklingen af et program.

Programmer, der åbnes FRM Filer

Filtype3MySQL Database Format File

Udvikler MySQL
Kategori Database Files
Format Binary

.FRM option nummer 3

Indeholder formateringsoplysninger eller strukturdata for en MySQL-database; angiver de tabeller, der er gemt i databasen, og definerer felterne og strukturen for hver tabel.

Flere oplysninger

FRM-filer gemmes sammen med en .MYD-fil, som indeholder de faktiske data, der er gemt i databasen. Begge filer er nødvendige for, at MySQL kan genkende databasen. Hvis MySQL-databasen bruger MyISAM-tabeller, bruges og kræves der også en .MYI-fil.

Programmer, der åbnes FRM Filer
Windows
MySQL
Aryson MySQL Database Repair
Linux
MySQL
Macintosh
MySQL

Filtype4ADL Form

Udvikler ADL Software
Kategori Data Files
Format N/A

.FRM option nummer 4

Dataformat, der anvendes af ejendomsmæglere til at oprette, gemme og udskrive kontrakter; udviklet af et australsk softwarefirma.

Programmer, der åbnes FRM Filer

Filtype5Fallout Graphics File

Udvikler Bethesda Softworks
Kategori Game Files
Format N/A

.FRM option nummer 5

Grafisk fil, der anvendes af Fallout 1 & 2, en serie af rollespil i en postapokalyptisk verden; gemmer et eller flere billedrammer, der refereres til i forbindelse med gameplay; indeholder dyreanimationer, talende karakterhoveder, kortobjekter, dialogbaggrunde og komponenter til Pip-Boy-grænsefladen.

Flere oplysninger

En billedramme, som er indeholdt i en FRM-fil, er et 256-farvet billede uden palettering. Hver ramme har en tilsvarende .PAL paletfil, der giver farve til billedet eller animationen.

De 3 startkarakterer i spillet er præfabrikerede, og hver karakter har en tilsvarende FRM-, .GCD- og .BIO-fil. Disse filer ligger alle i mappen "premade".

NOTAT: Fallout 1 og 2 blev oprindeligt udviklet af Interplay og Black Isle Studios, men Bethesda Softworks har erhvervet rettighederne.

Programmer, der åbnes FRM Filer

Filtype6AccountEdge Form

Udvikler Acclivity Group
Kategori Data Files
Format N/A

.FRM option nummer 6

Formular oprettet af AccountEdge Pro, et regnskabsprogram til virksomheder; indeholder data i et tilpasset layout til checks, lønsedler, kvitteringer, betalingsmeddelelser, fakturaer, erklæringer, købsordrer, lønsedler, indbetalingssedler, postetiketter og skatteformularer.

Flere oplysninger

For at få vist dine formularer skal du vælge Setup → Tilpas formularer og vælge den formular, du gerne vil have vist. Hvis du vil tilpasse formularer fra visningsvinduet, skal du vælge "Tilpas", foretage dine redigeringer, vælge "Gem formular" eller "Gem formular som", navngive formularen, og klikke på OK. Den tilpassede formular gemmes i din mappe "Custom Forms".

Programmer, der åbnes FRM Filer

Filtype7Painter Frame Stack File

Udvikler Corel
Kategori Raster Image Files
Format Binary

.FRM option nummer 7

Ramme stak skabt af Corel Painter, et digitalt maleri program; gemmer en række rammer, herunder bredden, højden, opløsningen og farvedybden af rammerne; bruges til at skabe animationer af malerier.

Flere oplysninger

For at oprette en FRM-fil skal du vælge Fil → Ny... og vælge "Film med". Der vises en flydende palet med Frame Stacks, som kan bruges til at navigere mellem rammerne og til at få vist animationen.

FRM-filer kan eksporteres til QuickTime-film (.MOV-filer) samt animerede .GIF-filer.

Programmer, der åbnes FRM Filer
Windows
Corel Painter
Macintosh
Corel Painter

Om FRM Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.frm er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Painter Frame Stack File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.