Vigtigste : Filudvidelser : .fst Fil

.fst Filudvidelse

Filtype1FL Studio State File

Udvikler Image-Line
Kategori Settings Files
Format N/A

Hvad er FST fil?

Statusfil oprettet og brugt af FL Studio, et musikproduktionsprogram, der gør det muligt for brugere at komponere, arrangere, indspille og redigere musik; indeholder generator-, mixer- og effektforindstillinger sammen med kanalindstillinger.

Flere oplysninger

NOTAT: Når du gemmer en FST-fil, skal du gemme den på den placering, som FL Studio foreslår, for at programmet kan registrere forindstillingen korrekt og vise den på listen over tilgængelige forindstillinger for instrumentet.

Programmer, der åbnes FST Filer

Filtype2Crazy Machines 2 Object File

Udvikler Viva Media
Kategori Game Files
Format N/A

.FST option nummer 2

Datafil, der bruges af Crazy Machines 2, et puslespil, der involverer bygning af maskiner af forskellige dele; indeholder oplysninger, der refereres under spillet; en FST-fil er f.eks. "ui.fst", som er gemt i mappen "Program Files\Crazy Machines II\ui".

Programmer, der åbnes FST Filer
Windows
Viva Media Crazy Machines 2

Om FST Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.fst er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Crazy Machines 2 Object File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.