Vigtigste : Filudvidelser : .gpd Fil

.gpd Filudvidelse

Filtype1Generic Printer Description File

Udvikler Microsoft
Kategori Text Files
Format Text

Hvad er GPD fil?

Tekstfil, der beskriver en printer til Windows-operativsystemet, når der udskrives med Unidrv (Universal Printer Driver); bruger GPD-sproget til at beskrive en printer, der giver forskellige typer oplysninger, herunder: printerattributter, printerkommandoer, printerfunktioner, printerindstillinger, beskrivelser af skrifttype og betingede udsagn.

Flere oplysninger

Alle GPD-filindgange ser sådan ud:

* EntryName: EntryValue {GPD_FileEntry, GPD_FileEntry, ...}

EntryName følger asterisken og er altid et foruddefineret søgeord, som Unidrvs GPD-parser genkender .

Et eksempel på en GPD-fil ser sådan ud:

* Funktion: Orientering {     * Navn: "Orientering"     * DefaultOption: Portræt     * Mulighed: Portræt        {         * Navn: "Portræt"        * Kommando: CmdSelect         &  &  &  {             * Bestilling: DOC_SETUP.7             * Cmd: "& l0O"         }     } }

Programmer, der åbnes GPD Filer
Windows
Microsoft Windows

Filtype2Graphic PhotoDefiner Image File

Udvikler RGB Light
Kategori Raster Image Files
Format N/A

.GPD option nummer 2

Billedformat udviklet af RGB Light til brug med PhotoDefiner; inkorporerer tabsfri billedkomprimering, der bruger den "nye lysreferenceorganisation på triplet RGB" teoretisk tilgang kan komprimere billeder mere end .GIF eller .PNG formaterne.

Programmer, der åbnes GPD Filer
Windows
RGB Light PhotoDefiner Free Viewer
Kandalu PhotoK Win
Macintosh
Kandalu KandaluLite
Kandalu PhotoK

Filtype3Gamer Profile Data File

Udvikler Microsoft
Kategori Game Files
Format Text

.GPD option nummer 3

En GPD-fil er en gamer-profildatafil, der bruges af Xbox 360, til at gemme oplysninger om en bruger, herunder hans indstillinger, spillede spil, præstationsoptegnelser for hvert spil, der spilles, og eventuelle præstationsbilleder. Den gemmes i Xbox Database Format (XDBF), som er et containerformat til opbevaring af Xbox-filer og -registre. GPD-filer genereres fra statistik, nærvær og præstation (SPA) -filer indlejret i spilbundt, når en bruger spiller spillet.

Flere oplysninger

Du kan mod et spil ved at redigere GPD-filen, der er forbundet med spillet, ofte Black Ops eller Borderlands 2. Dette giver dig mulighed for at låse op for gameplay-funktioner, som du tidligere ikke havde. Hvis du vil erstatte eller indsprøjte en GPD-fil, skal du flytte din profil fra en Xbox 360 HDD til et USB-flashdrev, og tilslut drevet til en computer, der kører Windows, med værktøjerne Horizon eller Modio modding installeret:

Hvert spil har et unikt titel-id, der bruges til at navngive sin korrelerende GPD-fil. Filnavnet er en sekvens af tal og bogstaver. Du kan åbne GPD-filen med et hex-editor, f.eks. HxD eller HEXplorer, og redigere hex-koden.

Fælles GPD Filnavne

5454087c.gpd - Borderlands 2 GPD filnavn.

4d5307e6.gpd - Halo 3 GPD filnavn.

41560855.gpd - Call of Duty: Sort Ops GPD filnavn .

Programmer, der åbnes GPD Filer

Om GPD Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.gpd er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Gamer Profile Data File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.