Vigtigste : Filudvidelser : .gpd Fil

.gpd Filudvidelse

Filtype1Generic Printer Description File

Udvikler Microsoft
Kategori Text Files
Format Text

Hvad er GPD fil?

Tekstfil, der beskriver en printer for Windows-operativsystemet, når der udskrives med Unidrv (Universal Printer Driver); bruger GPD-sproget til at beskrive en printer og giver forskellige typer oplysninger, herunder: printerattributter, printerkommandoer, printerfunktioner, printerindstillinger, beskrivelser af printertyper og betingede udsagn.

Flere oplysninger

Alle GPD-filposter ser således ud:

* EntryName: EntryValue {GPD_FileEntry, GPD_FileEntry, ...}

EntryName følger efter stjernen og er altid et foruddefineret nøgleord, som Unidrvs GPD-parser genkender.

Et eksempel på en GPD-fil ser således ud:

*Feature: Orientation
{
   *Name: "Orientation"
   *DefaultOption: Portrait
   *Option: Portrait
   {
      *Name: "Portrait"
      *Command: CmdSelect
   &nbsp&nbsp&nbsp{
         *Order: DOC_SETUP.7
         *Cmd: "<1B>&l0O"
      }
   }
}

Programmer, der åbnes GPD Filer
Windows
Microsoft Windows

Filtype2Graphic PhotoDefiner Image File

Udvikler RGB Light
Kategori Raster Image Files
Format N/A

.GPD option nummer 2

Billedformat udviklet af RGB Light til brug med PhotoDefiner; indeholder lossless billedkomprimering, der bruger den teoretiske tilgang "new light reference organization on triplet RGB"; kan komprimere billeder mere end .GIF eller .PNG formaterne.

Programmer, der åbnes GPD Filer
Windows
RGB Light PhotoDefiner Free Viewer
Kandalu PhotoK Win
Macintosh
Kandalu KandaluLite
Kandalu PhotoK

Filtype3Gamer Profile Data File

Udvikler Microsoft
Kategori Game Files
Format Text

.GPD option nummer 3

En GPD-fil er en gamerprofildatafil, som Xbox 360 bruger til at gemme oplysninger om en bruger, herunder indstillinger, spillede spil, resultater for hvert spil og eventuelle billeder af resultater. Den gemmes i Xbox Database Format (XDBF), som er et containerformat til lagring af Xbox-filer og -optegnelser. GPD-filer genereres fra SPA-filer (Statistics, Presence and Achievement), der er indlejret i spilpakker, når en bruger spiller spillet.

Flere oplysninger

Du kan ændre et spil ved at redigere den GPD-fil, der er knyttet til spillet, almindeligvis Black Ops eller Borderlands 2. Dette giver dig mulighed for at låse op for gameplay-funktioner, som du tidligere ikke havde. Hvis du vil udskifte eller injicere en GPD-fil, skal du flytte din profil fra en Xbox 360 HDD til et USB-flashdrev og tilslutte drevet til en computer med Windows med Horizon- eller Modio-modningsværktøjerne installeret:

  • Hvis du bruger Horizon, skal du vælge "Device Explorer" og navigere til mappen Gamer Profiles på dit flashdrev. Du kan derefter højreklikke på din profil, vælge Extract File..., og vælge gemmeplacering. Træk og slip derefter din profil på det åbne grå område, hvilket åbner værktøjet "Package Manager". Klik på fanen "Contents" (indhold) for at få vist alle GPD-filerne i din profil.

Hvis du bruger Modio, skal du klikke på "M"-logoet i øverste venstre hjørne og vælge "Explore my Device" (Udforsk min enhed). I vinduet Enhedsudforskeren vælger du Fil → Åbn/luk drev, og navigerer i filtræet til din profil. Du kan trække og slippe profilen til dit skrivebord og derefter trække den tilbage til Modio og slippe den på det åbne område. Vinduet "Profil" åbnes, hvor du derefter kan vælge fanen "Filindhold" for at se alle GPD-filer i din profil.

Hvert spil har et unikt titel-id, der bruges til at navngive den tilhørende GPD-fil. Filnavnet er en sekvens af tal og bogstaver. Du kan åbne GPD-filen med en hex-editor, f.eks. HxD eller HEXplorer, og redigere hex-koden.

Fælles GPD Filnavne

5454087c.gpd - Borderlands 2 GPD filnavn.

4d5307e6.gpd - Halo 3 GPD filnavn.

41560855.gpd - Call of Duty: Sort Ops GPD filnavn .

Programmer, der åbnes GPD Filer

Om GPD Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.gpd er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Gamer Profile Data File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.