Vigtigste : Filudvidelser : .hhp Fil

.hhp Filudvidelse

FiltypeHTML Help Workshop Project

Udvikler Microsoft
Kategori Developer Files
Format Text

.HHP option nummer

En HHP-fil er et hjælpeprojekt, der er oprettet af HTML Help Workshop, et program, der hjælper brugere med at oprette hjælpesystemer til distribution sammen med software eller et websted. Den indeholder oplysninger om hjælpeprojektet, der bruges til at kompilere til en .CHM-fil. HHP-filer oprettes, når en bruger gemmer et projekt i HTML Help Workshop.

Flere oplysninger

Når du er færdig med at redigere og tilføje oplysningerne i dit projekt, kan du kompilere det til CHM-filen. De oplysninger, der er gemt i HHP-filen, bruges af HTML Help Workshop til at kombinere hjælpeemnet, relaterede billeder, indeksoplysninger og andet hjælpeindhold i CHM-filen. Du kan derefter teste CHM-filen og tilpasse den til resten af dit hjælpesystems udseende.

Programmer, der åbnes HHP Filer

Om HHP Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.hhp er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype HTML Help Workshop Project, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.