Vigtigste : Filudvidelser : .ica Fil

.ica Filudvidelse

Filtype1Citrix ICA File

Udvikler Citrix
Kategori Settings Files
Format Text

Hvad er ICA fil?

En ICA-fil er en ICA-fil (Independent Computing Architecture), der anvendes af Citrix-applikationsservere. Den indeholder konfigurationsoplysninger til at oprette forbindelse til forskellige servere og kan være knyttet til et offentliggjort program eller til et serverskrivebordsmiljø. ICA-filer kan oprettes med programmet ICA File Creator eller en simpel teksteditor.

Flere oplysninger

ICA-filer giver brugerne mulighed for at oprette forbindelse til virtuelle fjernskriveborde, så brugerens computer ikke behøver at installere programmerne lokalt. Denne mekanisme giver fordele for systemadministrationen og gør det også muligt for brugerne at få adgang til kritiske forretningsprogrammer eller "virksomhedsprogrammer" fra eksterne steder.

BEMÆRK: Du kan dobbeltklikke på en ICA-fil for at åbne det virtuelle fjernprogram eller -skrivebordsmiljø, som filen henviser til. Bemærk dog, at du skal have en Citrix-klient installeret, for at filen kan åbnes korrekt. En almindelig klient er Citrix Receiver, et plug-in til et skrivebordsprogram og en webbrowser, der kører de hostede programmer og skriveborde i en webbrowser som f.eks. Internet Explorer eller Firefox. Citrix Receiver erstattede den tidligere "Citrix Online Plug-in" til Mac og Windows.

Programmer, der åbnes ICA Filer

Filtype2Image Object Content Architecture File

Udvikler N/A
Kategori Raster Image Files
Format Binary

.ICA option nummer 2

Billedfil, der gemmer bitmapgrafik ved hjælp af det enheds- og platformsuafhængige IOCA-format; indeholder "billedsegmenter", som gemmer billeddataene samt parametre, der beskriver billedets egenskaber.

Flere oplysninger

ICA-filer understøtter komprimering samt monokrome, gråskala- og farvebilleder. De bruges ofte til scanning, udskrivning eller arkivering af billeder.

Programmer, der åbnes ICA Filer
Windows
XnViewMP
Newera Graphics Converter Pro
Linux
XnViewMP
Macintosh
XnViewMP

Om ICA Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.ica er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Image Object Content Architecture File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.