Vigtigste : Filudvidelser : .igg Fil

.igg Filudvidelse

FiltypeSuiteProfiler Color Map File

Udvikler Dana Foy
Kategori Data Files
Format N/A

.IGG option nummer

Farvekortdatafil oprettet af SuiteProfiler, et program, der giver brugerne mulighed for at oprette enhedsuafhængige farvekort og derefter bruge farvekortene til at fremstille enhedsafhængige ICC-farvekortprofiler til soft proofing og billedudskrivning; kan indeholde flere farvekortprofiler, der tilsammen udgør en suite af profiler for et givet profileringsmiljø.

Flere oplysninger

SuiteProfiler- og IGG-filer giver brugerne mulighed for at oprette farvekortprofiler til ændringer af farveskalaen uden at redigere det originale billede. Forskellige farvekortprofiler kan anvendes på det samme billede for at opnå forskellige effekter, f.eks. sort/hvid-udseende eller brugerdefinerede farveskemaer til en måludskrivningsenhed.

Programmer, der åbnes IGG Filer
Windows
ERDAS IMAGINE
Macintosh
SuiteProfiler

Om IGG Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.igg er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype SuiteProfiler Color Map File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.