Vigtigste : Filudvidelser : .ima Fil

.ima Filudvidelse

Filtype1Disk Image

Udvikler N/A
Kategori Disk Image Files
Format Binary

Hvad er IMA fil?

En IMA-fil indeholder et disketteaftryk af en diskette, harddisk, cd eller virtuel harddisk (VHD). Den gemmer diskbilledet som rå, uformaterede binære data, der kan monteres af forskellige diskværktøjsprogrammer, såsom WinImage, Nero, UltraISO og MagicISO, for at det kan læses af en computer.

Flere oplysninger

IMA-filer oprettes typisk af WinImage, en disk-imaging-suite, der bruges til at skrive, læse og redigere diskbilleder. WinImage-brugere kan oprette IMA-filen til at gemme flere typer diskbilleder, men oftest oprettes IMA-filen til at gemme et diskbillede af en 1,44 MB 3,5" diskette.

Brugere kan komprimere IMA-filer ved hjælp af WinImage for at spare diskplads. Komprimerede IMA-filer oprettes som .IMZ-filer af WinImage.

Programmer, der åbnes IMA Filer
Windows
EZB Systems UltraISO
Nero
MagicISO
WinImage

Filtype2Sage ACT! Email Message

Udvikler Sage
Kategori Data Files
Format N/A

.IMA option nummer 2

HTML-kompatibel e-mail-besked gemt af ACT!, et program til kontaktstyring; kan indeholde almindelig tekst eller HTML e-mail-besked og kan også indeholde en eller flere vedhæftede filer.

Flere oplysninger

IMA-formatet blev indført med ACT! 6.0.3 for at erstatte det tidligere .DET e-mail-format. I modsætning til DET-filer kan IMA-filer indeholde flere vedhæftede filer i en enkelt fil. Derudover indeholder IMA-filer standard HTML-kode, som kan ses i en webbrowser.

NOTAT: Sage ACT! blev til Swiftpage Act! i 2013.

Programmer, der åbnes IMA Filer
Windows
Swiftpage Act!

Om IMA Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.ima er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Sage ACT! Email Message, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.