Vigtigste : Filudvidelser : .imovielibrary Fil

.imovielibrary Filudvidelse

FiltypeiMovie Library File

Udvikler Apple
Kategori Video Files
Format N/A

.IMOVIELIBRARY option nummer

Bibliotek arkiv, der oprettes og bruges af iMovie 10 og nyere, et videoredigeringsprogram; indeholder filer, der udgør en brugers iMovie-bibliotek, som omfatter daterede mapper med IMOVIEEVENT-filer og mediemapper med projektindhold.

Flere oplysninger

Når du vælger visningen "Bibliotek" i iMovie, viser programmet de oplysninger, der findes i IMOVIELIBRARY-filen. iMovie-biblioteket består af biblioteker, som omfatter videoevents og projekter. Biblioteksfilen indeholder indholdet af et projekt, som kan omfatte .MOV video, .MP3 lyd og .JPG billedfiler. På grund af medieindholdet kan IMOVIELIBRARY-filer hurtigt vokse i størrelse. IMOVIELIBRARY-filen findes i mappen "Movies" i brugermappen.

Programmer, der åbnes IMOVIELIBRARY Filer
Macintosh
Apple iMovie
iOS
Apple iMovie

Om IMOVIELIBRARY Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.imovielibrary er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype iMovie Library File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.