Vigtigste : Filudvidelser : .imp Fil

.imp Filudvidelse

Filtype1Improv Spreadsheet

Udvikler Lotus
Kategori Spreadsheet Files
Format Binary

Hvad er IMP fil?

Nativ regnearkfil oprettet af Lotus Improv-programmet; opdeler data, visninger af data og formler i tre segmenter, hvilket er anderledes end de fleste regnearksprogrammer og gør det vanskeligt at overføre til mere almindelige programmer som Excel.

Flere oplysninger

Lotus Improv var et regnearksprogram, der blev udgivet i 1991 til NeXTSTEP-platformen og senere udgivet til Windows i 1993. Det forsøgte at ændre den måde, hvorpå data i regneark blev lagret for at gøre redigeringen mere enkel og præcis. Programmet blev til sidst afviklet i 1996, efter at Lotus blev opkøbt af IBM.

Programmer, der åbnes IMP Filer
Windows
Lotus Improv

Filtype2Audition Impulse File

Udvikler Adobe Systems
Kategori Audio Files
Format Binary

.IMP option nummer 2

Fil, der bruges af Adobe Audition, et program til optagelse og redigering af lyd; indeholder et amplitudekort over en bølgeform over en periode; bruges til at anvende konvolutionseffekter, f.eks. lydforvrængning og faseforskydning.

Flere oplysninger

Brugere kan opbygge impulser i Audition ved at angive lydegenskaber manuelt eller ved at inkludere lyd direkte fra en bølgeform.

Programmer, der åbnes IMP Filer
Windows
Adobe Audition
Macintosh
Adobe Audition

Filtype3Imagine Project

Udvikler Logotron
Kategori Data Files
Format Text and Binary

.IMP option nummer 3

En IMP-fil er et projekt oprettet af Logotron Imagine, et undervisningsværktøj, der bruges af studerende til at udvikle kreative færdigheder. Den indeholder projektoplysninger, som kan omfatte animationer, komponeret musik, tegnet grafik, billedpuslespil, tidsplaner, spil og kommandoer, der styrer skildpadder i programmet.

Flere oplysninger

Du kan oprette en IMP-fil i Imagine ved at vælge File → Save Project eller Save Project As..., vælge "Imagine projects" som type og klikke på Save.

Du kan åbne en IMP-fil i Imagine ved at vælge File → Open Project..., navigere til IMP-filen og klikke på Open.

Programmer, der åbnes IMP Filer

Om IMP Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.imp er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Imagine Project, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.