Vigtigste : Filudvidelser : .imp Fil

.imp Filudvidelse

Filtype1Improv Spreadsheet

Udvikler Lotus
Kategori Spreadsheet Files
Format Binary

Hvad er IMP fil?

Native regnearkfil, der er oprettet af Lotus Improv-programmet; deler data, syn på data og formler i tre segmenter, hvilket er forskelligt fra de fleste regnearkprogrammer og gør det vanskeligt at overføre til mere almindelige applikationer som Excel.

Flere oplysninger

Lotus Improv var et regnearksprogram udgivet i 1991 til NeXTSTEP-platformen og senere udgivet til Windows i 1993. Det forsøgte at ændre, hvordan data i regneark blev gemt for at gøre redigering mere enkel og præcis. Programmet blev i sidste ende afbrudt i 1996, efter Lotus blev købt af IBM.

Programmer, der åbnes IMP Filer
Windows
Lotus Improv

Filtype2Audition Impulse File

Udvikler Adobe Systems
Kategori Audio Files
Format Binary

.IMP option nummer 2

Fil, der bruges af Adobe Audition, et program der bruges til optagelse og redigering af lyd; indeholder et amplitudekort af en bølgeform over en tidsperiode; bruges til at anvende konvolutionseffekter, såsom lydforvrængning og faseforskydning.

Flere oplysninger

Brugere kan opbygge impulser i Audition ved at angive lydegenskaber manuelt eller ved at inkludere lyd direkte fra en bølgeform.

Programmer, der åbnes IMP Filer
Windows
Adobe Audition
Macintosh
Adobe Audition

Filtype3Imagine Project

Udvikler Logotron
Kategori Data Files
Format Text and Binary

.IMP option nummer 3

En IMP-fil er et projekt, der er oprettet af Logotron Imagine, et uddannelsesværktøj, der bruges af eleverne til at udvikle kreative evner. Den indeholder projektoplysninger, som kan omfatte animationer, komponeret musik, tegnet grafik, billedpuslespil, tidsplaner, spil og kommandoer, der styrer skildpadder i programmet.

Flere oplysninger

Du kan oprette en IMP-fil i Imagine ved at vælge Arkiv → Gem projekt eller Gem projekt som ..., vælge "Forestil projekter" som typen, og klik på Gem.

Du kan åbner en IMP-fil i Imagine ved at vælge Filer → Åbn projekt ..., navigere til IMP-filen og klikke på Åbn.

Programmer, der åbnes IMP Filer

Om IMP Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.imp er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Imagine Project, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.