Vigtigste : Filudvidelser : .inx Fil

.inx Filudvidelse

Filtype1Adobe InDesign Interchange File

Udvikler Adobe Systems
Kategori Page Layout Files
Format XML

Hvad er INX fil?

En INX-fil er et dokument, der eksporteres af Adobe InDesign i XML-format. Den indeholder oplysninger, der fuldstændigt beskriver en InDesign-fil (.INDD), herunder sider, sideindhold, tekstrammer, farver, marginer, vejledninger osv.

Flere oplysninger

InDesign CS2-filer, der eksporteres i INX-formatet, kan åbnes af InDesign CS. Alt sideindhold og formatering genkendes af InDesign CS med undtagelse af funktioner, der kun er tilgængelige i InDesign CS2. Nogle af disse funktioner omfatter fodnoter, SING-glyffer, sporede ændringer, forankrede objekter, importerede PSD-filer med lag og objektstile.

For at eksportere et InDesign-dokument i INX-formatet skal du først vælge File→Export. Vælg derefter InDesign Interchange i menuen Formater (Mac) eller i menuen Filtype (Windows), og klik på Gem.

Programmer, der åbnes INX Filer
Windows
Adobe InDesign
Macintosh
Adobe InDesign

Filtype2Inkscape Extension Descriptor File

Udvikler The Inkscape Team
Kategori Plugin Files
Format XML

.INX option nummer 2

Udvidelse (eller plugin) deskriptor, der anvendes af Inkscape, en open source editor til vektorgrafik; indeholder oplysninger om udvidelsen, herunder navnet og placering i programmenuen; angiver også et script for udvidelsen, herunder scripttype, fortolker, placering og variable argumenter.

Flere oplysninger

INX-filer bruges til at tilføje funktioner til Inkscape, f.eks. filimportører og grafikfiltre. INX-filer gemmes i et XML-format og befinder sig i mappen \extensions\ i en Inkscape-installation.

Programmer, der åbnes INX Filer
Windows
Inkscape
Linux
Inkscape
Macintosh
Inkscape

Filtype3Compiled Script

Udvikler Flexera Software
Kategori Data Files
Format Binary

.INX option nummer 3

Indeholder installationsinstruktioner for en InstallShield-softwares installer; henvises af installationsprogrammet og er ikke beregnet til at blive åbnet manuelt.

Flere oplysninger

Flexera Software, tidligere Acresso Software, overtog InstallShield i 2008.

Programmer, der åbnes INX Filer
Windows
Flexera InstallShield

Om INX Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.inx er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Compiled Script, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.