Vigtigste : Filudvidelser : .ism Fil

.ism Filudvidelse

Filtype1IIS Smooth Streaming Manifest File

Udvikler Microsoft
Kategori Video Files
Format XML

Hvad er ISM fil?

Fil, der anvendes af udvidelsen Smooth Streaming af Microsofts IIS-webserver; bruger XML-formatering og indeholder bitrate- og sporoplysninger for lyd- (.ISMA) og videofiler (.ISMV), der er hostet på webserveren for streaming; gemmes i samme servermappe som multimediefilerne; gør det muligt for serveren at vide, hvilke bithastigheder der svarer til hvilke multimediefiler, hvilket er nyttigt til at bestemme streamingkvaliteten efter forhandling af forbindelseshastigheden med en klient.

Flere oplysninger

ISM-filer refereres ofte i Silverlight- og andre streamingprogrammer til adgang til video- eller lydstrømme. I Smooth Streaming API bruges SmoothStreamingSource til at angive en streamingkilde for et SmoothStreamingMediaElement (SSME), der streamer multimedieindholdet.

NOTE: ISM files are generated using Expression Encoder, a program that creates the multimedia content in addition to the manifests.

Programmer, der åbnes ISM Filer

Filtype2InstallShield Project File

Udvikler Flexera Software
Kategori Developer Files
Format XML

.ISM option nummer 2

Projektfil oprettet af InstallShield, et program, der bruges til at oprette Windows-installationsprogrammer; indeholder alle projektindstillinger og kode, herunder mappestrukturer, filnavne, brugerdefinerede scripts og indstillinger for dialogbokse til installationsprogrammet; bruges til at opbygge en installationspakke.

Flere oplysninger

ISM-filer kan gemmes i enten et binært format eller et XML format.

NOTAT: ISM-filer oprettes af Premiere- og Professional-udgaverne af InstallShield.

Programmer, der åbnes ISM Filer
Windows
Flexera InstallShield

Om ISM Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.ism er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype InstallShield Project File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.