Vigtigste : Filudvidelser : .iss Fil

.iss Filudvidelse

Filtype1Inno Setup Script

Udvikler Jordan Russel
Kategori Settings Files
Format Text

Hvad er ISS fil?

Script, der bruges af Inno Setup, et gratis program, der bruges til at oprette Windows-programinstallatører; indeholder en række tekstkommandoer, der angiver installationsfiler, målinstallationssteder og andre indstillinger; bruges til at styre alle aspekter af installationen.

Flere oplysninger

ISS-filer gemmer alle de oplysninger, der bruges til at kompilere et programinstallationsprogram i Inno Setup Compiler. Som standard genereres kompilerede programmer til en "Output"-mappe i ISS-scriptmappen.

ISS-filer kan redigeres ved hjælp af Inno Setup Compiler eller en hvilken som helst teksteditor. De svarer til .INI filer.

Programmer, der åbnes ISS Filer
Windows
Microsoft Word
PSPad
Jrsoftware Inno Setup

Filtype2InstallShield Silent Response File

Udvikler Flexera Software
Kategori Settings Files
Format Text

.ISS option nummer 2

Fil, der bruges af InstallShield, et program, der bruges til at oprette Windows-installationsprogrammer; indeholder en række installationsindstillinger i et tekstformat; bruges til at indsende automatiske svar under softwareinstallationsprocessen, så brugerne ikke behøver at indtaste oplysninger i en installationsguide.

Flere oplysninger

ISS-filer ligner .INI-filer.

Programmer, der åbnes ISS Filer
Windows
Flexera InstallShield

Om ISS Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.iss er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype InstallShield Silent Response File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.