Vigtigste : Filudvidelser : .j3o Fil

.j3o Filudvidelse

FiltypejMonkeyEngine 3D Scene

Udvikler jMonkeyEngine
Kategori 3D Image Files
Format Binary

.J3O option nummer

3D-scenefil oprettet af SDK'et jMonkeyEngine (JME), en programpakke, der bruges til udvikling af 3D-spil i Java; gemmer 3D-objekter, teksturer, lysegenskaber, effekter og andre 3D-sceneoplysninger; bruger et proprietært binært format, der kræves for at indlæse scenen i spillet ved kørselstid.

Flere oplysninger

J3O-filer kan oprettes af SDK'ets Scene Composer-program eller ved at importere en 3D-scene, der er gemt i OgreXML-formatet. Blender, et open source 3D-modelleringsværktøj, tilbyder OgreXML-eksport og er derfor et almindeligt værktøj til at skabe JME-scener. Når en OgreXML-scene er importeret, kan du højreklikke på modellen og vælge "Convert to JME binary" for at konvertere modellen til J3O-formatet.

NOTAT: Du kan få vist J3O-filer med SceneViewer, et program, der er inkluderet i jMonkeyEngine SDK.

Programmer, der åbnes J3O Filer

Om J3O Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.j3o er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype jMonkeyEngine 3D Scene, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.