Vigtigste : Filudvidelser : .jbr Fil

.jbr Filudvidelse

Filtype1Paint Shop Pro Brushes File

Udvikler Corel
Kategori Raster Image Files
Format N/A

Hvad er JBR fil?

Indeholder penselspidser, eller penselstilarter, der kan bruges med Paint Shop Pro-penselværktøjet; bruges til at simulere tekstur af forskellige typer pensler.

Flere oplysninger

Paint Shop Pro blev oprindeligt udviklet af Jasc Software, hvilket kan være grunden til, at filendelsen begynder med et J.

Programmer, der åbnes JBR Filer
Windows
ACD Systems ACDSee

Filtype2Motoman Robot Related Job File

Udvikler Motoman
Kategori Data Files
Format N/A

.JBR option nummer 2

En JBR-fil er en datafil, der er oprettet af Motoman robotprogrammeringssoftware. Den indeholder et job og eventuelle relaterede jobs, som indeholder instruktioner til bevægelse og andre handlinger, der styrer robotten. JBR-filer ligner .JBI-filer, men indeholder relaterede job i stedet for kun et enkelt job.

Flere oplysninger

Motoman-software anvendes primært i industrielle miljøer, men også i akademiske miljøer til undervisning i robotprogrammering. Motoman-robotter kan bruges til at udføre en række forskellige opgaver, herunder samling, håndtering, maskinbetjening, emballering, palletering, maling og svejsning.

NOTAT: Motoman er et Yaskawa-selskab.

Programmer, der åbnes JBR Filer
Windows
Motoman FDDWIN32

Om JBR Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.jbr er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Motoman Robot Related Job File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.