Vigtigste : Filudvidelser : .jspf Fil

.jspf Filudvidelse

Filtype1Java Server Page Fragment

Udvikler Oracle
Kategori Developer Files
Format Text

Hvad er JSPF fil?

Kildekodefil til webside skrevet med Java Server Page ( .JSP ) syntaks; indeholder et fragment af JSP-kode, der ikke omfatter et hele JSP-dokument; bruges til abstrahering af genanvendelige segmenter af kode og statisk indbefattende dem i JSP-sider.

Flere oplysninger

JSPF-filer kan inkluderes i JSP-sider ved hjælp af <% @ include file="fragment.jspf" > syntaks. De skal opbevares i / WEB-INF / jspf / directory i webserverprogrammets kontekstrotsmappe.

BEMÆRK: I JSP 2.0-specifikationen blev udtrykket "JSP-fragment" omdøbt til "JSP-segment . "

Programmer, der åbnes JSPF Filer
Windows
Eclipse
ES-Computing EditPlus
Linux
Eclipse
Eclipse IDE for Java Developers
Macintosh
Eclipse

Filtype2JSON Playlist File

Udvikler N/A
Kategori Audio Files
Format Text

.JSPF option nummer 2

En JSPF-fil er en musikspilningsliste gemt i JavaScript Object Notation (JSON), et tekstbaseret dataudvekslingsformat. Den indeholder en afspilningsliste over lydspor, som indeholder afspilningsliste og skaber, placering af refererede .MP3 (eller andre lyd) filer og titlen, skaberen og albummet for hvert spor i afspilningslisten.

Flere oplysninger

JSPF-filen er en variant af .XSPF format. I stedet for at bruge XML-tags gemmes JSPF-filen i JSON-strukturen, som ikke kræver tags, hvilket gør den mere kompakt end XML. JSPF-filer ligner M3U-filer, fordi de ikke indeholder faktiske lyddata.

BEMÆRK: Da JSPF-filer gemmes som almindelig tekst, kan du omdøbe udvidelsen til ".txt" og åbne en JSPF-fil i enhver tekstredigerer.

Programmer, der åbnes JSPF Filer

Om JSPF Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.jspf er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype JSON Playlist File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.