Vigtigste : Filudvidelser : .jspf Fil

.jspf Filudvidelse

Filtype1Java Server Page Fragment

Udvikler Oracle
Kategori Developer Files
Format Text

Hvad er JSPF fil?

Webside-kildekodefil skrevet med Java Server Page (.JSP)-syntaks; indeholder et fragment af JSP-kode, der ikke udgør et helt JSP-dokument; bruges til at abstrahere genanvendelige kodesegmenter og statisk inkludere dem i JSP-sider.

Flere oplysninger

JSPF-filer kan inkluderes i JSP-sider ved hjælp af <%@ include file="fragment.jspf">-syntaksen. De skal gemmes i mappen /WEB-INF/jspf/ i webserverapplikationens kontekstrodsmappe.

BEMÆRK: I JSP 2.0-specifikationen blev udtrykket "JSP-fragment" omdøbt til "JSP-segment"."

Programmer, der åbnes JSPF Filer
Windows
Eclipse
ES-Computing EditPlus
Linux
Eclipse
Eclipse IDE for Java Developers
Macintosh
Eclipse

Filtype2JSON Playlist File

Udvikler N/A
Kategori Audio Files
Format Text

.JSPF option nummer 2

En JSPF-fil er en musikspilleliste gemt i JavaScript Object Notation (JSON), et tekstbaseret dataudvekslingsformat. Den indeholder en afspilningsliste med lydspor, som indeholder afspilningslistens titel og skaber, placeringen af refererede .MP3 (eller andre lyd-) filer samt titel, skaber og album for hvert enkelt nummer i afspilningslisten.

Flere oplysninger

JSPF-filen er en variant af .XSPF-formatet. I stedet for at bruge XML-tags gemmes JSPF-filen i JSON-strukturen, som ikke kræver tags, hvilket gør den mere kompakt end XML. JSPF-filer ligner M3U-filer, idet de ikke indeholder egentlige lyddata.

BEMÆRK: Da JSPF-filer gemmes som ren tekst, kan du omdøbe udvidelsen til ".txt" og åbne en JSPF-fil i en hvilken som helst teksteditor.

Programmer, der åbnes JSPF Filer

Om JSPF Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.jspf er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype JSON Playlist File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.