Vigtigste : Filudvidelser : .kdi Fil

.kdi Filudvidelse

FiltypeKD Player Skin Image File

Udvikler KD Player
Kategori Raster Image Files
Format Zip

.KDI option nummer

Billedfil, der bruges af KD Player, en gratis Java ME-lydafspiller (Micro Edition) til mobile enheder; gemmer grafikken til skin'et i et .JPG, .PNG eller et andet standard bitmap-format; bruges til at udforme musikafspillerens knapper, baggrund og andre elementer.

Flere oplysninger

Som mange andre skin-formater gemmes KDI-filer sammen med en fil med layoutindstillinger (.KDS) i et .ZIP-arkiv, som er skin for afspilleren. KDS-filen tilknytter grafikken i KDI-grafikken til brugergrænsefladeelementerne.

NOTAT: KDI-filer kan åbnes af enhver billedfremviser. For nemheds skyld kan du omdøbe udvidelsen ".kdi" til ".jpg" eller ".png", mens du redigerer grafikken, og derefter ændre den tilbage til ".kdi", når du pakker skin'et.

Programmer, der åbnes KDI Filer
Windows
Microsoft Windows Photo Viewer
Microsoft Paint
Macintosh
Apple Preview

Om KDI Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.kdi er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype KD Player Skin Image File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.