Vigtigste : Filudvidelser : .kelgfile Fil

.kelgfile Filudvidelse

FiltypeBest Free Keylogger Log File

Udvikler bestXsoftware
Kategori Data Files
Format N/A

.KELGFILE option nummer

En KELGFILE er en logfil, der oprettes af Best Free Keylogger, et værktøj, der bruges til at overvåge, hvad brugerne gør på en computer. Den kan indeholde registreringer af tastetryk, internetaktivitet, optagne skærmbilleder, aktivitet i udklipsholderen, chatbeskeder, indtastede adgangskoder, åbnede programmer samt datoer og tidspunkter. KELGFILE-filer bruges til at sende rapporter til administratoren om aktiviteten på den computer, der overvåges.

Flere oplysninger

For at åbne en KELGFILE skal du vælge "Import" på menulinjen og trække filen ind i vinduet "Import Log Files". Du kan også klikke på Add Files i vinduet "Import Log Files" navigere til placeringen af KELGFILE og klikke på Open.

Du kan vælge, hvordan programmet opretter logfiler, hvordan det sender dem, maksimal logstørrelse, adgangskoder og meget mere ved at vælge "Settings" fra menulinjen.

Best Free Keylogger bruges typisk til at overvåge medarbejdere på arbejdscomputere og børn på hjemmecomputere. Programmet kan registrere tastetryk, overvåge programmer, registrere internetaktivitet, logge chats og adgangskoder og tage skærmbilleder.

Programmer, der åbnes KELGFILE Filer

Om KELGFILE Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.kelgfile er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Best Free Keylogger Log File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.