Vigtigste : Filudvidelser : .keychain Fil

.keychain Filudvidelse

FiltypeMac OS X Keychain File

Udvikler Apple
Kategori Data Files
Format Binary

.KEYCHAIN option nummer

En KEYCHAIN-fil oprettes af Apple Keychain, et program, der følger med Mac OS X, og som gemmer autentificeringsoplysninger. Den indeholder en krypteret samling af ressourceautentificeringsdata, f.eks. adgangskoder, certifikater og private nøgler.

Flere oplysninger

KEYCHAIN-filer bruges til automatisk at autentificere brugere, efter at de har markeret indstillingen til at huske autentificeringsoplysninger. De bruges til websteder, SSH-konti, FTP-filer og trådløse netværk.

NOTAT: KEYCHAIN-filer findes almindeligvis med navnet login.keychain.

Fælles KEYCHAIN Filnavne

login.keychain - Den globale bruger nøglering indeholdende adgangskoder, website login, betroede identiteter, developer certifikater og andre nøgler. Det er placeret i ~ / Bibliotek / Nøgler / mappe.

Programmer, der åbnes KEYCHAIN Filer
Macintosh
Apple Keychain Access

Om KEYCHAIN Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.keychain er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Mac OS X Keychain File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.