Vigtigste : Filudvidelser : .kfx Fil

.kfx Filudvidelse

Filtype1Amazon KF10 eBook File

Udvikler Amazon
Kategori eBook Files
Format Binary

Hvad er KFX fil?

En KFX-fil er en e-bog, der er oprettet i Kindle Format 10 (KF10), Amazons efterfølger til .AZW3 (Kindle 8)-formatet. Den indeholder en Amazon e-bog, som indeholder teksten og metadata, der beskriver bogen, f.eks. forfatter, titel og antal sider. KFX-filer understøtter forbedrede sættemuligheder, som ikke findes i tidligere formater, f.eks. bindestreger, forbedret tegnplacering og ordafstand samt et mere tilpasningsdygtigt sidelayout og marginer.

Flere oplysninger

Skærmbillede af en .kfx-fil i Kindle for Mac 1.2

KFX-fil åben i Kindle for Mac 1.2

eBøger kan gemmes i et af flere formater. Formatet af en e-bog, der downloades fra Amazon-butikken, afhænger af den enhed, der bruges til at downloade og læse e-bogen. Den kan være gemt i KFX-formatet eller i formaterne .MOBI, .AZW eller .AZW3.

For at åbne og se e-bøger, der er gemt i KFX-formatet, tilbyder Amazon en Kindle-app til Windows, macOS, Android og iOS. Du kan også bruge Calibre, et populært program til at administrere og åbne forskellige e-bogsformater.

Programmer, der åbnes KFX Filer
Windows
Amazon Kindle for PC
Calibre
Linux
Calibre
Macintosh
Amazon Kindle for Mac
Calibre
iOS
Amazon Kindle

Filtype2Kofax Image File

Udvikler Kofax
Kategori Raster Image Files
Format Binary

.KFX option nummer 2

Rasterbillede oprettet af Kofax-scannings- og billedbehandlingssoftwareprodukter; indeholder et grafisk billede formateret som et Kofax Group 4-billede; indeholder en 128-byte header, som indeholder oplysninger om billedets størrelse, dato for oprettelse, dato for ændring, bitdybde og opløsning; indeholder også et tekstfelt med beskrivelse.

Programmer, der åbnes KFX Filer
Windows
Corel PaintShop Pro
XnViewMP
GraphicsConverter
Linux
XnViewMP
Macintosh
XnViewMP

Om KFX Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.kfx er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Kofax Image File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.