Vigtigste : Filudvidelser : .kma Fil

.kma Filudvidelse

FiltypeCorrelate Archive File

Udvikler Correlate
Kategori Data Files
Format N/A

.KMA option nummer

En KMA-fil er et arkiv oprettet af Correlate Client, et værktøj, der bruges til at sortere filer i Windows ved at oprette genveje til dokumenter. Den indeholder et arkiv med en struktur af en eller flere genveje til en brugers filer. KMA-filer bruges ofte til at gemme links til projekt-, forretnings-, personale- og produktivitetsrelaterede filer.

Flere oplysninger

Skærmbillede af en .kma-fil i Correlate Client

KMA-fil åben i Correlate Client

Correlate er et program, der giver dig mulighed for at organisere dine filer ved at oprette genveje. Det er tilgængeligt som et webprogram, som gør det muligt at organisere dine filer fra forskellige cloud-lagringstjenester som Google Drive, Dropbox og OneDrive samt links til websteder eller tekst fra noter.

Correlate er også tilgængeligt som et Windows-desktopprogram kaldet "Correlate Client", som er til brugere, der ønsker at organisere deres filer i Windows. Med dette program kan du organisere dine filer i et struktureret dokument ved at trække og slippe en fil ind i dokumentet og oprette et dynamisk link eller en genvej til filen i stedet for fysisk at flytte eller duplikere den. Hvis du f.eks. opretter en markedsføringsstrategi og ønsker at organisere alle relaterede filer ét sted, kan du trække og slippe filerne ind i dokumentet om markedsføringsstrategi, som omdannes til links, som du kan klikke på for at åbne den relaterede fil.

Correlate Client opretter KMA-filen for at arkivere et dokument med links. To create a KMA file, select File → Save As then select "Correlate Archives (*.kma)" from the "Save as type" dropdown list. To open a KMA file, select File → Open.

NOTE: Correlate Client is also known as "Correlate K-Map Desktop."

Programmer, der åbnes KMA Filer

Om KMA Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.kma er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Correlate Archive File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.