Vigtigste : Filudvidelser : .kmp Fil

.kmp Filudvidelse

Filtype1Mario Kart Wii Course Description File

Udvikler Nintendo
Kategori Game Files
Format N/A

Hvad er KMP fil?

Banefil, der anvendes af Mario Kart Wii, et videospil fra Nintendo; indeholder banedata opdelt i forskellige sektioner, der hver især beskriver forskellige aspekter af banen; indeholder startpositioner for kørere, kontrolpunkter, kamerapositioner, re-spawningpositioner, objektpositioner og andre sceneoplysninger.

Flere oplysninger

For at åbne KMP-filen i KMP Modifier skal du blot vælge Fil → Open, vælge din fil og klikke på Open.

For at oprette KMP-filen i KMP Modifier skal du vælge File → New, foretage dine redigeringer, vælge File → Save or Save As, vælge gemmeplacering, og klikke på Save.

Du kan også åbne og redigere KMP-filer med KMP Cloud, KMP Editor og KMP3D-pluginprogrammet til Google SketchUp. Værktøjet wkmpt, der er inkluderet i Wiimms SZS Tools, kan også bruges til at ændre, eksportere og oprette KMP-filer.

Programmer, der åbnes KMP Filer

Filtype2Korg Trinity/Triton Keymap File

Udvikler Korg
Kategori Audio Files
Format N/A

.KMP option nummer 2

Indeholder "multisample"-data, der anvendes af Korg Triton- og Trinity-arbejdsstationerne; indeholder ikke egentlige lyddata, men henviser i stedet til .KSF-filer, der indeholder samplebølgeformer.

Programmer, der åbnes KMP Filer

Om KMP Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.kmp er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Korg Trinity/Triton Keymap File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.