Vigtigste : Filudvidelser : .kmp Fil

.kmp Filudvidelse

Filtype1Mario Kart Wii Course Description File

Udvikler Nintendo
Kategori Game Files
Format N/A

Hvad er KMP fil?

Kursusfil brugt af Mario Kart Wii, et Nintendo-videospil; indeholder kursusdata opdelt i forskellige sektioner, der hver beskriver forskellige aspekter af kurset; inkluderer startpositioner for racere, checkpunkter, kamerapositioner, genoptagelsespositioner, objektpositioner og anden sceneinformation.

Flere oplysninger

For at åbne KMP-filen i KMP Modifier, skal du blot vælge Arkiv → Åbn, vælg din fil og klikke på Åbn.

For at oprette KMP-filen i KMP Modifier, vælg Fil → Ny, foretag dine redigeringer, vælg Arkiv → Gem eller Gem som, vælg opbevaringsstedet, og klik på Gem.

Du kan også åbne og redigere KMP-filer med KMP Cloud, KMP Editor og KMP3D-plugin'et til Google SketchUp. Det wkmpt-værktøj, der følger med Wiimms SZS Tools, kan også bruges til at ændre, eksportere og oprette KMP-filer.

Programmer, der åbnes KMP Filer

Filtype2Korg Trinity/Triton Keymap File

Udvikler Korg
Kategori Audio Files
Format N/A

.KMP option nummer 2

Indeholder "multisample" -data, der bruges af Korg Triton og Trinity-arbejdsstationer; omfatter ikke faktiske lyddata, men refererer i stedet til .KSF filer, der indeholder prøvebølgeformer.

Programmer, der åbnes KMP Filer

Om KMP Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.kmp er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Korg Trinity/Triton Keymap File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.