Vigtigste : Filudvidelser : .kno Fil

.kno Filudvidelse

FiltypeDigIN Serialized Break Model

Udvikler EvREsearch
Kategori Data Files
Format N/A

.KNO option nummer

Datafil oprettet af DigIN, et program, der anvendes til informationsstyring og videnopdagelse; lagrer en "break model", som klassificerer informationerne fra et sæt digitale ressourcer (dokumenter, websider osv.).) i en struktur, der gør det muligt at opdage mønstre, relationer og dataenes oprindelse; organiserer betydningen i dataene efter indhold, kontekst og struktur, som visuelt udgør det, der kaldes en borromæisk ring.

Flere oplysninger

Breakmodeller organiserer data på en sådan måde, at information kan udledes og udtrækkes på ethvert granularitetsniveau, som brugeren vælger. Hver brudmodel kan analyseres på flere granularitetsniveauer og kan bruges til at generere yderligere brudmodeller.

NOTAT: DigIN står for Digital Integration og er et registreret varemærke af EvREsearch. Programmet er ikke længere tilgængeligt.

Programmer, der åbnes KNO Filer
Windows
EvREsearch DigIN Kno-How
Macintosh
EvREsearch DigIN Kno-How

Om KNO Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.kno er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype DigIN Serialized Break Model, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.