Vigtigste : Filudvidelser : .ko Fil

.ko Filudvidelse

FiltypeLinux Kernel Module File

Udvikler N/A
Kategori System Files
Format Binary

.KO option nummer

Modulfil, der anvendes af Linux kernel, den centrale komponent i Linux-operativsystemet; indeholder programkode, der udvider Linux-kernens funktionalitet, f.eks. kode til en computerenhedsdriver; kan indlæses uden at genstarte operativsystemet; kan have andre nødvendige modulafhængigheder, der skal indlæses først.

Flere oplysninger

KO-moduler kan indlæses ved hjælp af Linux-programmet insmod. Installerede kernemoduler kan oplistes ved hjælp af programmet lsmod, eller de kan gennemses i mappen /proc/modules.

Som fra Linux-kernens version 2.6 anvendes KO-filer i stedet for .O-filer og indeholder yderligere oplysninger, som kernen bruger til at indlæse moduler. The Linux program modpost can be used to convert O files into KO files.

NOTE: KO files may also be loaded by FreeBSD using the kldload program.

Programmer, der åbnes KO Filer
Linux
Linux insmod
FreeBSD kldload

Om KO Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.ko er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Linux Kernel Module File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.