Vigtigste : Filudvidelser : .kt Fil

.kt Filudvidelse

FiltypeKotlin Source Code File

Udvikler JetBrains
Kategori Developer Files
Format Text

.KT option nummer

En KT-fil indeholder kildekode skrevet i Kotlin, et statisk typet programmeringssprog, der er udviklet af JetBrains. Kotlin understøtter både funktionelle og objektorienterede stilarter og bruges oftest som supplement til eller erstatning for Java, når der udvikles forretnings- og slutbrugerapplikationer.

Flere oplysninger

JetBrains har udviklet Kotlin for at afhjælpe nogle af de almindelige problemer, der opstår i forbindelse med Java-udvikling. Mens Java for eksempel anses for at være et mundret sprog, er Kotlin mere kortfattet og kan reducere antallet af kodelinjer med 40 %. Kotlin er også statisk typet, så der er mindre sandsynlighed for, at programmerne producerer Null Pointer Exceptions (NPE'er) på grund af understøttelse af ikke-nullbare typer.

Kotlin er 100 % kompatibel med Java og understøttes af de store Java-IDE'er, såsom Intellij IDEA, Android Studio, NetBeans og Eclipse.

Programmer, der åbnes KT Filer

Om KT Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.kt er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Kotlin Source Code File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.