Vigtigste : Filudvidelser : .kv6 Fil

.kv6 Filudvidelse

FiltypeKen's Voxlap 6 Model File

Udvikler Ken Silverman
Kategori Game Files
Format Binary

.KV6 option nummer

En KV6-fil er en Ken Silverman's version 6 modelfil, som også er kendt som Ken's Voxlap 6 (KV6) og bruges af spil med Voxlap-motoren. Den indeholder model- og teksturoplysninger for spilobjekter, såsom våben og kropsdele.

Flere oplysninger

Ken Silverman er en spilprogrammør, der skrev Build-motoren i 1990'erne, som blev brugt i en række spil, især Duke Nukem 3D. Han begyndte udviklingen af Voxlap-motoren i 2000 og frigav motorens kildekode i 2005. Navnet Voxlap kommer af "voxel", som er en kombination af "volume" og "pixel" (eller "element") og er en værdi på et gitter i et 3D-rum, eller som Ken udtrykker det: "Det er som en 2D-pixel, men i 3D - bare et smart navn for en terning." Voxlap-motoren blev brugt af udviklingsversionen af Ace of Spades, et actionspil, der er en blanding mellem Minecraft og et first-person shooter (FPS). I 2012 skiftede spillet dog til en OpenGL-baseret motor. Du kan bruge Slab6 til at redigere KV6-filen.

Programmer, der åbnes KV6 Filer
Windows
Slab6

Om KV6 Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.kv6 er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Ken's Voxlap 6 Model File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.