Vigtigste : Filudvidelser : .kxx Fil

.kxx Filudvidelse

FiltypeKeyman Developer Encrypted Keyboard File

Udvikler Tavultesoft
Kategori Encoded Files
Format N/A

.KXX option nummer

En KXX-fil indeholder en krypteret tastaturfil, der er oprettet af Keyman Developer, et program, der bruges til at oprette, redigere og distribuere digitale tastaturer. Den gemmer et krypteret tastatur til et brugerdefineret Keyman Engine-produkt. KXX-filer kan ikke bruges med andre produkter end det brugerdefinerede produkt, som den blev oprettet til.

Flere oplysninger

Keyman Developer giver dig mulighed for at udvikle brugerdefinerede produkter. Hvert produkt leveres med et krypteret tastatur, som er gemt i KXX-filen. Filen oprettes, når du opretter et installationsprogram til det brugerdefinerede Keyman Engine-produkt. KXX-filer er låst til det brugerdefinerede produkt, hvilket gør dem inkompatible med Keyman Desktop eller andre brugerdefinerede produkter.

Programmer, der åbnes KXX Filer

Om KXX Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.kxx er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Keyman Developer Encrypted Keyboard File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.