Vigtigste : Filudvidelser : .m3u8 Fil

.m3u8 Filudvidelse

FiltypeUTF-8 M3U Playlist File

Udvikler N/A
Kategori Audio Files
Format Text

.M3U8 option nummer

En M3U8-fil er en afspilningslistefil, der bruges af forskellige programmer til afspilning af lyd og video. Den indeholder en sti eller URL til en mediefil eller en mappe med mediefiler sammen med oplysninger om afspilningslisten. M3U8-filer bruger samme formatering som .M3U-filer, bortset fra at den tekst, der er gemt i filerne, bruger UTF-8 tegnkodning.

Flere oplysninger

M3U8-filer bruges ofte til lagring af afspilningslister, der har sangnavne på forskellige sprog. De kan også indeholde henvisninger til onlinefiler til en internetradiostation.

M3U8-filer understøttes af en lang række medieafspillere, såsom iTunes, Windows Media Player og VLC media player. Du kan også åbne M3U8-filen med en teksteditor, da indholdet af filen er gemt som tekst.

BEMÆRK: Nogle M3U-filer bruger muligvis allerede UTF-8-tegnkodning. M3U-filer kan dog også anvende andre tegnkodningsstandarder. Derfor bruges M3U8-udvidelsen til udtrykkeligt at angive, at der anvendes UTF-8-tegnkodning.

Programmer, der åbnes M3U8 Filer
Windows
Microsoft Windows Media Player
Foobar2000
RealNetworks RealPlayer Cloud
Linux
XMMS
Android
RealNetworks RealPlayer Cloud
Macintosh
CocoModX
RealNetworks RealPlayer Cloud
Cog
Songbird
iOS
RealNetworks RealPlayer Cloud

Om M3U8 Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.m3u8 er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype UTF-8 M3U Playlist File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.