Vigtigste : Filudvidelser : .m3u8 Fil

.m3u8 Filudvidelse

FiltypeUTF-8 M3U Playlist File

Udvikler N/A
Kategori Audio Files
Format Text

.M3U8 option nummer

En M3U8-fil er en afspilningslistefil, der anvendes af forskellige lyd- og videoafspillingsprogrammer. Den indeholder en sti eller URL til en mediefil eller en mappe med mediefiler sammen med oplysninger om afspilningslisten. M3U8-filer bruger den samme formatering som .M3U filer, bortset fra at teksten, der er gemt i filerne, bruger UTF-8-tegnkodning.

Flere oplysninger

M3U8-filer bruges ofte til lagring af afspilningslister med sangnavne på forskellige sprog. De kan også indeholde henvisninger til online-filer til en internetradiostation.

M3U8-filer understøttes af en bred vifte af medieafspillere, som f.eks. ITunes, Windows Media Player og VLC mediaspiller. Du kan også åbne M3U8-filen med en teksteditor, da indholdet af filen gemmes som tekst.

BEMÆRK: Nogle M3U-filer kan allerede bruge UTF-8-tegnkodning. M3U-filer kan dog også bruge andre tegnkodningsstandarder. Derfor bruges M3U8-udvidelsen til at udtrykkeligt angive, at UTF-8-tegnkodning anvendes.

Programmer, der åbnes M3U8 Filer
Windows
Microsoft Windows Media Player
Foobar2000
RealNetworks RealPlayer Cloud
Linux
XMMS
Android
RealNetworks RealPlayer Cloud
Macintosh
CocoModX
RealNetworks RealPlayer Cloud
Cog
Songbird
iOS
RealNetworks RealPlayer Cloud

Om M3U8 Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.m3u8 er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype UTF-8 M3U Playlist File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.