Vigtigste : Filudvidelser : .m5p Fil

.m5p Filudvidelse

FiltypeMachFive Preset File

Udvikler MOTU
Kategori Audio Files
Format N/A

.M5P option nummer

En M5P-fil er en forudindstilling, der bruges af MachFive, en sampler til musikproduktion. Den indeholder en forudindstillet, som er et instrument eller en effekt, der anvendes af MachFive som hovedenhed til oprettelse af kompositioner.

Flere oplysninger

MachFive leveres med forudindstillinger inkluderet, men du kan også indlæse forudindstillinger i programmet. Du kan bruge de forudindstillinger til at producere forestillinger, som er gemt i M5M-filer.

M5P-forudindstillinger, der følger med programmet, er placeret i mappen "Forudindstillet". Du kan muligvis se M5P-filen i denne mappe, men du vil sandsynligvis komme over filen, når du modtager filen fra en anden bruger eller et websted for at indlæse programmet.

Programmer, der åbnes M5P Filer
Macintosh
MOTU MachFive

Om M5P Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.m5p er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype MachFive Preset File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.