Vigtigste : Filudvidelser : .maf Fil

.maf Filudvidelse

Filtype1Mutation Annotation Format File

Udvikler National Cancer Institute
Kategori Data Files
Format Text

Hvad er MAF fil?

Tekstfil oprettet i Mutation Annotation Format (MAF), et filformat, der anvendes til at registrere mutationer i celler; gemmer celle- og genomoplysninger ved hjælp af tabulatorafgrænset tekst; anvendes i kræftundersøgelser til at registrere somatiske mutationer og enkeltnukleotidpolymorfisme (SNP'er)

Flere oplysninger

MaF-formatet vedligeholdes af National Cancer Institute og National Human Genome Research Institute (NHGRI) under et projekt ved navn The Cancer Genome Atlas (TCGA). Formatet anvendes primært af specialfremstillede softwareprogrammer til forskningsanalyse. MAF-filer kan dog ses med en hvilken som helst teksteditor.

BEMÆRK: MAF-formatet har gennemgået flere revisioner. Version 2.2 understøtter 32 forskellige tab-delimiterede kolonner.

Programmer, der åbnes MAF Filer

Filtype2Microsoft Access Form

Udvikler Microsoft
Kategori Database Files
Format N/A

.MAF option nummer 2

Formular, der anvendes i en Microsoft Access-database.

Programmer, der åbnes MAF Filer
Windows
Microsoft Access

Om MAF Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.maf er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Microsoft Access Form, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.