Vigtigste : Filudvidelser : .mag Fil

.mag Filudvidelse

Filtype1Access Diagram Shortcut File

Udvikler Microsoft
Kategori Misc Files
Format Binary

Hvad er MAG fil?

Genvej oprettet af Microsoft Access, et RDBMS-program (Relational Database Management System); gemmer en genvej til et diagram eller diagram, der er oprettet ved hjælp af en Access-database; bruges til at indlæse diagrammer i Access uden først at skulle åbne databasefilen.

Flere oplysninger

NOTAT: Da MAG-filer indeholder links til aktivt databaseindhold, er de som standard mistroiske i flere e-mail- og filsamarbejdsprogrammer, herunder visse versioner af Microsoft Outlook og Microsoft SharePoint-server.

Programmer, der åbnes MAG Filer
Windows
Microsoft Access

Filtype2Magic Circuit Layout File

Udvikler Open Circuit Design
Kategori Data Files
Format Binary

.MAG option nummer 2

Kredsløbsdesign oprettet af Magic, et værktøj, der bruges til at oprette VLSI-layouts (Very Large Scale Integration); indeholder et kredsløbsdesign, som indeholder databusser og komponenter samt oplysninger om designverifikation, der sikrer, at kredsløbet er designet korrekt.

Flere oplysninger

Magic bruges almindeligvis til uddannelsesformål inden for områderne Electrical and Computer Engineering (ECE) og Computer Science (CS).

Programmer, der åbnes MAG Filer
Windows
Open Circuit Design Magic VLSI Layout Tool
Linux
Open Circuit Design Magic VLSI Layout Tool

Om MAG Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.mag er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Magic Circuit Layout File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.