Vigtigste : Filudvidelser : .mcolor Fil

.mcolor Filudvidelse

FiltypeMine-imator Interface Color File

Udvikler David Norgren
Kategori Settings Files
Format N/A

.MCOLOR option nummer

En MCOLOR-fil er en indstillingsfil, der er oprettet af Mine-imator, et program, der bruges til at skabe animerede videoer med Minecraft-tema. Den indeholder GUI farveindstillinger for Mine-imator, som omfatter tekst, knapper, bokse, tidslinje, advarsler og fremhævningsfarver. MCOLOR-filer bruges kun af Mine-imator.

Flere oplysninger

Skærmbillede af en .mcolor-fil i Mine-imator

MCOLOR-fil åben i Mine-imator

Du vil højst sandsynligt kun interagere med en MCOLOR-fil via fanen "Indstillinger" i Mine-imator. For at oprette eller åbne en MCOLOR-fil skal du vælge tandhjulsikonet "Indstillinger" og rulle ned til "Grænsefladefarve". Vælg mappeikonet for at indlæse en MCOLOR-fil, eller vælg disketteikonet for at gemme en MCOLOR-fil.

Du kan vælge farverne for hver del af grænsefladen ved at klikke på knapperne i afsnittet "Interface color" under fanen "Settings". Når du har klikket på en knap, skal du vælge farven og klikke på OK.

Programmer, der åbnes MCOLOR Filer
Windows
Mine-imator

Om MCOLOR Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.mcolor er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Mine-imator Interface Color File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.