Vigtigste : Filudvidelser : .mcxe Fil

.mcxe Filudvidelse

FiltypeMedicinesComplete Data File

Udvikler Clinical & Biomedical Computing
Kategori Data Files
Format Binary

.MCXE option nummer

Datafil, der anvendes af BNF-software (British National Formulary), en platform, der anvendes til at levere elektroniske publikationer; gemmer en "formulary", som er en elektronisk publikation; findes undertiden på selvstændige læse-cd'er, som gør det muligt for brugere at læse bøger og tidsskrifter om medicinsk, medicinsk og klinisk information.

Flere oplysninger

BNF-teknologien stammer fra Cambridge University i en gruppe ved navn Clinical & Biomedical Computing Ltd. Den er blevet overført til kommercielle virksomheder som MedicinesComplete, der har udgivet publikationen Martindale: The Complete Drug Reference.

NOTAT: BNF-softwaren er blevet anvendt på webservere, intranet og som selvstændige applikationer, som nogle gange er bundtet i cd-versioner.

Programmer, der åbnes MCXE Filer

Om MCXE Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.mcxe er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype MedicinesComplete Data File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.