Vigtigste : Filudvidelser : .md5mesh Fil

.md5mesh Filudvidelse

Filtypeid Tech 4 3D Mesh File

Udvikler id Software
Kategori 3D Image Files
Format Text

.MD5MESH option nummer

3D mesh-fil, der anvendes af id Tech 4, en spilmotor, der anvendes til Doom 3 og Quake 4; indeholder polygonale mesh-data for en model; anvendes til lagring af skeletmasker af figurer, våben, væsner og andre spilobjekter; kan animeres ved hjælp af en .MD5ANIM-fil og tekstureres med rastergrafik, der er gemt i .TGA-filer.

Flere oplysninger

MD5MESH-filer er en del af "MD5"-modellens specifikation, som også omfatter MD5ANIM-filer til netanimationer og .MD5CAMERA-filer til kamerastier i forbindelse med klippescener. Alle disse filer kan pakkes i id Tech 4-pakker, som gemmes med udvidelsen .PK4.

MD5-net kan importeres og eksporteres ved hjælp af en række 3D-modelleringsprogrammer, der har de relevante plug-ins, herunder Maya, 3ds Max, Blender, Lightwave og Softimage.

NOTAT: MD5-formatet er udviklet af id Software, men det er et åbent format, der er offentligt tilgængeligt til brug. id Tech 4-motoren kaldes også for "Doom 3-motoren".

Programmer, der åbnes MD5MESH Filer
Windows
Autodesk 3ds Max
Blender
QuArK
NewTek LightWave 3D
Autodesk Softimage 2015
md5import
Linux
Blender
Macintosh
Blender
NewTek LightWave 3D

Om MD5MESH Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.md5mesh er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype id Tech 4 3D Mesh File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.