Vigtigste : Filudvidelser : .mdex Fil

.mdex Filudvidelse

FiltypeMIRCaM Data EXchange File

Udvikler Cardiac Designs Lab
Kategori Data Files
Format N/A

.MDEX option nummer

En MDEX-fil er en dataudvekslingsfil, der anvendes af MIRCaM, et system til registrering og visning af elektrokardiogramdata (EKG). Den indeholder patientoplysninger som f.eks. navne og EKG'er, der er optaget af et MIRCaM-apparat. MDEX-filer bruges til at eksportere og importere data i programmet MIRCaM ECG Viewer.

Flere oplysninger

MIRCaM står for Mobile Intelligent Remote Cardiac Monitor (mobil intelligent fjernbetjent hjertemonitor). Den er designet til at give realtidsanalyse af EKG'er fra patienter. Teknologien genererer advarsler, når der registreres hjerterytmeforstyrrelser, myokardieiskæmi og infarkter. MIRCam består af en enhed, som patienten bærer på sig, en enhed ved patientens seng, MIRCaM-lægernes terminal samt Windows- og mobilapplikationer.

Programmer, der åbnes MDEX Filer

Om MDEX Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.mdex er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype MIRCaM Data EXchange File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.