Vigtigste : Filudvidelser : .meta Fil

.meta Filudvidelse

Filtype1RealPlayer Metafile

Udvikler RealNetworks
Kategori Video Files
Format N/A

Hvad er META fil?

Metafil genereret af RealPlayer, et videoafspilningsprogram; indeholder metadata, der beskriver en specifik videofil; gemmes typisk sammen med en tilsvarende videofil, der er blevet downloadet fra internettet.

Flere oplysninger

NOTAT: META-filer beskriver videofiler, men indeholder ikke egentlige videodata. De er derfor ikke beregnet til at blive åbnet manuelt.

Programmer, der åbnes META Filer
Windows
RealNetworks RealPlayer Cloud
Android
RealNetworks RealPlayer Cloud
Macintosh
RealNetworks RealPlayer Cloud
iOS
RealNetworks RealPlayer Cloud

Filtype2Exient Metadata File

Udvikler Exient Entertainment
Kategori Game Files
Format XML

.META option nummer 2

En META-fil indeholder metadata, der er oprettet af et spil med Exient XGS Engine, f.eks. Angry Birds Go! eller Angry Birds Transformers. Den gemmer oplysninger om et aspekt af spillet, f.eks. nedbrudslogfiler eller genstandslogfiler.

Flere oplysninger

META-filer oprettes automatisk oprettet af spillet og er ikke beregnet til at blive åbnet eller ændret af brugeren. Hvis META-filen indeholder en log for spilnedbrud, vil den få navnet crashes.meta. Hvis META-filen indeholder en log for genstande, hedder den højst sandsynligt XXX.xml.meta.

.
Programmer, der åbnes META Filer

Om META Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.meta er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Exient Metadata File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.