Vigtigste : Filudvidelser : .mfd Fil

.mfd Filudvidelse

FiltypeMusic Finder Database

Udvikler Yamaha
Kategori Database Files
Format N/A

.MFD option nummer

En MFD-fil er en database, der bruges af Yamaha-keyboards, f.eks. modellerne PSR, PSR-S, Tyros og CVP. Den indeholder en samling af sange, der omfatter sangnummer, titel, genre, stil, tempo og nøgleord.

Flere oplysninger

Skærmbillede af et .mfd-fil i MusicFinderView

MFD-fil åben i MusicFinderView

Mange Yamaha-keyboardmodeller leveres med forudindstillede MFD-databasefiler. Music Finder er en funktion, der giver dig mulighed for at søge i MFD-filerne. Når du søger i dit keyboard efter sange med forskellige stilarter og tempi, søger Music Finder i de sange, der er gemt i MFD-databaserne.

Hvis du støder på en MFD-fil på din computer, kan du åbne den i Windows med programmet MusicFinderView. Programmet giver dig mulighed for at ændre, udskifte eller slette sange. MusicFinderView giver dig også mulighed for at omarrangere, sortere og udskrive listen over de sange, der er gemt i filen.

Programmer, der åbnes MFD Filer

Om MFD Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.mfd er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Music Finder Database, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.