Vigtigste : Filudvidelser : .mfw Fil

.mfw Filudvidelse

Filtype1Mamiya Camera Raw File

Udvikler Mamiya
Kategori Camera Raw Files
Format Binary

Hvad er MFW fil?

Råbilledformat, der anvendes af Mamiya digitalkameraer; svarer til .MEF filtypenavnet; indeholder billeddata i et ukomprimeret format, der vises på samme måde, som det blev optaget af kameraets sensor; billedindstillinger såsom lysstyrke og eksponering kan ændres af redigeringssoftware, efter at billedet er importeret til computeren.

Programmer, der åbnes MFW Filer

Filtype2MobileFrame Workflow Pack File

Udvikler MobileFrame
Kategori Plugin Files
Format Binary

.MFW option nummer 2

Fil, der bruges af MobileFrame Desktop, et administrativt program til MobileFrame-miljøet for mobile applikationer; indeholder yderligere arbejdsgangsfunktioner, der bruges ved udvikling af mobile applikationer til MobileFrame-miljøet.

Flere oplysninger

De ekstra funktioner i MFW-filer stilles til rådighed for alle systemkomponenter, når MFW-filerne importeres til softwaren.

Programmer, der åbnes MFW Filer

Om MFW Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.mfw er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype MobileFrame Workflow Pack File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.