Vigtigste : Filudvidelser : .mgdatabase Fil

.mgdatabase Filudvidelse

FiltypeMacGourmet Deluxe Database File

Udvikler Mariner Software
Kategori Misc Files
Format Binary

.MGDATABASE option nummer

Kogebogsdatabasefil oprettet af MacGourmet Deluxe, et program, der bruges til at gemme og organisere madopskrifter; indeholder en opskriftssamling, herunder hver opskrifts ingredienser, tilberednings- eller bagevejledning, fødevarekategori og informationskilde; kan også gemme et billede af den færdige opskrift.

Flere oplysninger

MGDATABASE-filer bruges til at gemme personlige kogebøger og dele opskriftsdatabaser med andre. De bruges også til at søge i opskrifter for at planlægge bestemte begivenheder. Brugerne kan også gemme personlige noter og indkøbslister til organisering af måltider.

Programmer, der åbnes MGDATABASE Filer
Macintosh
Mariner MacGourmet Deluxe

Om MGDATABASE Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.mgdatabase er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype MacGourmet Deluxe Database File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.