Vigtigste : Filudvidelser : .migratedaplibrary Fil

.migratedaplibrary Filudvidelse

FiltypeMigrated Aperture Library

Udvikler Apple
Kategori Data Files
Format N/A

.MIGRATEDAPLIBRARY option nummer

Bibliotek med digitale fotos oprettet af Aperture, der er blevet migreret til Photos, et program til organisering af billeder, der er inkluderet i OS X 10.10.3 og nyere; indeholder alle de billeder, der blev vist i det ophørte Aperture-program, sammen med de redigeringer, der er foretaget af dem.

Flere oplysninger

Når Photos migrerer et Aperture-bibliotek med succes, ændres filudvidelsen "aplibrary" til "migratedaplibrary", og Photos laver et hard link til alle Aperture-medieaktiverne, herunder originale og preview-billedversioner, hvilket betyder, at det nye bibliotek ikke optager yderligere diskplads. Derfor behøver du ikke at slette det oprindelige Aperture-bibliotek efter migreringen.

NOTAT: Photos udfører en lignende funktion med iPhoto-biblioteker, men bruger .MIGRATEDPHOTOLIBRARY filen.

Programmer, der åbnes MIGRATEDAPLIBRARY Filer
Macintosh
Apple Photos

Om MIGRATEDAPLIBRARY Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.migratedaplibrary er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Migrated Aperture Library, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.