Vigtigste : Filudvidelser : .minesweepersave-ms Fil

.minesweepersave-ms Filudvidelse

FiltypeMinesweeper Saved Game

Udvikler Microsoft
Kategori Game Files
Format Binary

.MINESWEEPERSAVE-MS option nummer

Sparet spilfil oprettet af Minesweeper, et klassisk puslespil, der følger med Microsoft Windows; gemmer minesweeper-kortets tilstand, herunder afslørede blokke, markerede blokke og den forløbne tid; bruges til at gendanne den sidst åbnede spiltilstand, når programmet blev lukket.

Flere oplysninger

Du kan ikke gemme gemte Minesweeper-spil fra Minesweepers programmenu. I stedet spørger programmet, når det lukkes, om brugeren ønsker at gemme den aktuelle tilstand. Hvis brugeren vælger at gemme tilstanden, genoptages spillet næste gang programmet åbnes.

I Windows 7 gemmes MINESWEEPER-MS-filerne som standard i følgende mappe: [user]\Saved Games\Microsoft Games\Minesweeper\.

.
Programmer, der åbnes MINESWEEPERSAVE-MS Filer

Om MINESWEEPERSAVE-MS Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.minesweepersave-ms er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Minesweeper Saved Game, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.