Vigtigste : Filudvidelser : .mmv Fil

.mmv Filudvidelse

Filtype1MicroMV Video File

Udvikler Sony
Kategori Video Files
Format Binary

Hvad er MMV fil?

Videofil oprettet af nogle digitale videokameraer fra Sony; indeholder videodata, der anvender 12 Mbit/s MPEG-2-komprimering; kan konverteres til andre formater i flere videoafspillere og redigeringsprogrammer.

Flere oplysninger

Sony ophørte med at bruge MicroMV-camcordermodeller i 2006.

Programmer, der åbnes MMV Filer
Windows
Microsoft Windows Photos
Media Player Classic
Squared 5 MPEG Streamclip
Macintosh
Apple iMovie
Squared 5 MPEG Streamclip
iOS
Apple iMovie

Filtype2Magnex Firmware File

Udvikler Magnex
Kategori System Files
Format N/A

.MMV option nummer 2

En MMV-fil er en firmware-fil, der bruges til at opdatere Magnex-produkter, f.eks. DJ-Book 900-datalagerenheden. Den indeholder en firmwareopdatering til en Magnex-enhed for at få den til at fungere mere effektivt, hvad enten det drejer sig om kompatibilitet med et nyt operativsystem eller nye medier.

Flere oplysninger

MMV-filer er ikke beregnet til at blive åbnet på en computer. De skal installeres på en Magnex-enhed. For at installere en MMV-firmwarefil på din Magnex-enhed skal du først downloade filen fra Magnex' websted. Derefter skal du tilslutte din enhed til din computer ved hjælp af en USB-forbindelse og overføre MMV-filen til din enhed.

NOTAT: Magnex producerer forskellige elektroniske enheder, herunder videooptagere, bærbare lydafspillere og dvd-afspillere.

Programmer, der åbnes MMV Filer
Windows
Not meant to be opened.
Linux
Not meant to be opened.
Macintosh
Not meant to be opened.

Om MMV Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.mmv er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Magnex Firmware File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.