Vigtigste : Filudvidelser : .mobileconfig Fil

.mobileconfig Filudvidelse

FiltypeApple Mobile Configuration File

Udvikler Apple
Kategori System Files
Format XML

.MOBILECONFIG option nummer

En MOBILECONFIG-fil er en konfigurationsfil, der er oprettet til enheder, der kører iOS, macOS, watchOS eller tvOS. Den indeholder oplysninger om enhedsopsætning, f.eks. adgangskodepolitikker, adgangstilladelser og proxyforbindelsesoplysninger samt VPN, e-mail og kalenderindstillinger. MOBILECONFIG-filer bruges almindeligvis til at implementere og registrere Apple-enhedskonfigurationer i virksomheds- og skolenetværk.

Flere oplysninger

MOBILECONFIG-filer hostes typisk af en fjernprofiltjeneste, som kommunikerer med Apple-enheden for at konfigurere og registrere den. Når MOBILECONFIG-filer overføres, kan de digitalt signeres, så oplysningerne sendes sikkert.

Mobilkonfigurationsfiler kan bruges til at administrere og distribuere indstillinger til et stort antal enheder. De kan oprettes af iPhone Configuration Utility, som er tilgængelig til både Mac- og Windows-platforme. iOS 8 Apple iPhone Configuration Utility er dog ikke længere tilgængelig. Du kan åbne MOBILECONFIG-filer med Apple Configurator 2 til macOS.

Programmer, der åbnes MOBILECONFIG Filer

Om MOBILECONFIG Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.mobileconfig er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Apple Mobile Configuration File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.