Vigtigste : Filudvidelser : .mogrt Fil

.mogrt Filudvidelse

FiltypeAdobe Motion Graphics Template

Udvikler Adobe Systems
Kategori Settings Files
Format N/A

.MOGRT option nummer

En MOGRT indeholder en motion graphics skabelon, der er skabt af After Effects til brug i Premiere Pro. Den gemmer grafiske elementer, f.eks. tekst og figurer, og indeholder layout- og bevægelsesoplysninger for hvert af elementerne. MOGRT-filer bruges almindeligvis til titler, overlejringer, slates, undertekster, undertekster og credits.

Flere oplysninger

MOGRT-skabeloner bruges til at gøre det mere tidseffektivt at reproducere lignende motion graphics med lignende temaer og indhold. Disse skabeloner oprettes i After Effects, som er et program til motion graphics-video, og åbnes og indsættes i et projekt i Premiere Pro, som er et videoredigeringsprogram. Selv om disse skabeloner oprettes i After Effects, kan de ikke åbnes af After Effects.

Du kan oprette en MOGRT-skabelon ved at bruge panelet "Essential Graphics" i After Effects. For at få adgang til panelet og oprette en skabelon skal du vælge Window → Essential Graphics, ændre skabelonen og klikke på [b]Export Motion Graphics Template...[/m].

After Effects leveres med standardskabeloner til temapakker for sport, nyheder og videospil. Disse MOGRT-skabeloner findes i mappen "Essential Graphics", som ligger i installationsmappen "Adobe After Effects CC [year]".

NOTAT: MOGRT-skabeloner erstattede .AECAP-skabeloner i Adobe Creative Cloud (CC) 2017. AECAP-skabeloner blev brugt af version 14.0 og 14.1 af After Effects. Adobe erstattede dog snart AECAP-skabeloner i senere versioner af After Effects med MOGRT-skabeloner.

Programmer, der åbnes MOGRT Filer
Windows
Adobe Premiere Pro
Macintosh
Adobe Premiere Pro

Om MOGRT Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.mogrt er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Adobe Motion Graphics Template, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.