Vigtigste : Filudvidelser : .moho Fil

.moho Filudvidelse

FiltypeMoho Animation Project

Udvikler Smith Micro
Kategori Data Files
Format Zip

.MOHO option nummer

En MOHO-fil er et animationsprojekt skabt af Moho (tidligere Anime Studio), et animationsprogram, der er designet til at skabe animefilm. Den indeholder et projekt, som indeholder lag, objekter og en tidslinje. MOHO-filer kan også gemme stilarter og effekter, som kan anvendes på objekter, der bruges i videoen.

Flere oplysninger

Screenshot af en .moho-fil i Smith Micro Moho Pro 12

MOHO-fil åben i Smith Micro Moho Pro 12

Da MOHO-filer gemmer animationsprojekter, er de de mest kendte filer blandt Moho-brugere. Du kan oprette en MOHO-fil ved at vælge File → New eller New From Template og derefter gemme den ved at vælge File → Save eller Save As.... For at åbne en MOHO-fil skal du blot vælge Fil → Open... eller Open Recent... og vælge MOHO-filen.

MOHO-filer blev oprindeligt oprettet af de tidlige versioner af Moho. Filen blev dog erstattet af .ANME-filen, da Moho blev til Anime Studio. Til sidst, i version 12, blev Anime Studio omdøbt til Moho, som bruger MOHO-filen til at gemme projekter. Nuværende versioner af Moho understøtter stadig ANME-filer.

Programmer, der åbnes MOHO Filer

Om MOHO Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.moho er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Moho Animation Project, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.