Vigtigste : Filudvidelser : .mohoaction Fil

.mohoaction Filudvidelse

FiltypeMoho Action Document

Udvikler Smith Micro
Kategori Settings Files
Format N/A

.MOHOACTION option nummer

En MOHOBRUSH-fil er et penseldokument, der er oprettet med Anime Studio, som er et program, der bruges til at skabe tegninger og animationer. Den indeholder en pensel, som er et mønster, der kan anvendes på en vektorlinje eller -form i en tegning eller animation. MOHOBRUSH-filer erstattede .ANIMEBRUSH-filer med udgivelsen af version 12 af Moho Debut og Pro.

Flere oplysninger

MOHOBRUSH-filer er designet til at give brugerne mulighed for at dele pensler med andre brugere og få lettere adgang til ofte anvendte pensler. Du kan oprette en MOHOBRUSH-fil ved at vælge børsteknappen i stilvinduet. Når du har klikket på knappen, åbnes vinduet Penselindstillinger. I dette vindue kan du gemme en pensel eller vælge en pensel, som du vil anvende i dit design. For at kunne åbne en MOHOBRUSH-fil i vinduet Penselindstillinger skal filen være placeret i mappen med brugerdefineret indhold.

NOTAT: Moho var tidligere kendt som Anime Studio før udgivelsen af version 12.

Programmer, der åbnes MOHOACTION Filer

Om MOHOACTION Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.mohoaction er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Moho Action Document, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.