Vigtigste : Filudvidelser : .msh Fil

.msh Filudvidelse

Filtype1Orbiter 3D Mesh File

Udvikler Martin Schweiger
Kategori 3D Image Files
Format Text

Hvad er MSH fil?

Proprietært 3D-modelmaskeformat, der anvendes af Orbiter, et gratis rumfartssimuleringsprogram; gemmer den tredimensionelle struktur af en rumfærge, station eller et andet rumobjekt; bruger ASCII-tekstformatering og angiver vertices og maskegrupper for forskellige dele af modellen samt teksturer (.DDS filer) og materialer, der skal anvendes på modellen.

Flere oplysninger

MSH-filer gemmes i "MMeshes\ mappen i softwareinstallationen.

Programmer, der åbnes MSH Filer
Windows
Orbiter

Filtype2Godot Engine 3D Mesh File

Udvikler Godot
Kategori 3D Image Files
Format Binary

.MSH option nummer 2

En MSH-fil er en 3D-model, der er skabt af Godot Engine, en gratis open source-spilmotor, der bruges til at skabe 2D- og 3D-spil. Den gemmer oplysninger om en 3D-model i et proprietært format, der svarer til Wavefront 3D Object-formatet. MSH-filer oprettes, når en bruger importerer en .OBJ-fil i Godot Engine som et objekt, når han/hun udvikler et spil.

Flere oplysninger

Du kan importere en OBJ-fil til Godot Engine ved hjælp af menuen Import 3D Mesh eller ved blot at trække og slippe den i en scene og derefter vælge Import. Godot Engine opretter kun MSH-filer, når Wavefront 3D OBJ-filer importeres til projektet. Hvis en .DAE, .GLTF eller .GLB modelfil importeres i Godot Engine, opretter programmet en .SCN fil.

BEMÆRK: MSH-filer anvendes i version 2 af Godot Engine, men blev erstattet af .MESH filer i version 3 af programmet.

Programmer, der åbnes MSH Filer

Filtype3Visual Communicator Project File

Udvikler N/A
Kategori Video Files
Format N/A

.MSH option nummer 3

Filmprojekt oprettet med Visual Communicator; indeholder videoklip, lydfiler, billeder og brugerdefinerede tekstudklip og effekter; bruges til at skabe video i professionel kvalitet; ligner et Windows Movie Maker-projekt (.MSWMM-fil).

Flere oplysninger

Serious Magic, den oprindelige udvikler af Visual Communicator, blev opkøbt af Adobe Systems i 2006.

Programmer, der åbnes MSH Filer
Windows
Serious Magic Visual Communicator

Om MSH Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.msh er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Visual Communicator Project File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.