Vigtigste : Filudvidelser : .mtm Fil

.mtm Filudvidelse

Filtype1MultiTracker Module

Udvikler N/A
Kategori Audio Files
Format N/A

Hvad er MTM fil?

Universelt lydsporingsmodulformat, der svarer til en .MOD-fil; indeholder lydprøver og et musikalsk partitur til afspilning; understøtter op til 32 kanaler, hvilket gør det muligt at afspille mange prøver på én gang.

Programmer, der åbnes MTM Filer
Windows
Nullsoft Winamp
XMPlay
MODPlug Player
MikMod
FMJ-Software Awave Studio
VUPlayer
jetAudio
Linux
MikMod
Macintosh
Nullsoft Winamp
CocoModX
MikMod
XimpleMOD

Filtype2Macrofocus TreeMap File

Udvikler Macrofocus
Kategori Data Files
Format Binary

.MTM option nummer 2

Fil oprettet af TreeMap, et visualiseringsværktøj på tværs af platforme; gemmer parametre som f.eks. den visuelle layoutalgoritme og størrelsen, farven og etiketterne for treemapelementer; bruges til visualisering af strukturerede datasæt som f.eks. budget- og projektdata.

Flere oplysninger

TreeMap-filer bruges til lagring af visualiseringsegenskaber for små og store datasæt. De kan bruges til visning af data på flere zoomniveauer, hvilket hjælper brugerne med at se det store billede og de finere detaljer.

Programmer, der åbnes MTM Filer

Om MTM Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.mtm er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Macrofocus TreeMap File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.