Vigtigste : Filudvidelser : .mui Fil

.mui Filudvidelse

Filtype1Myriad User Instrument File

Udvikler Myriad Software
Kategori Audio Files
Format N/A

Hvad er MUI fil?

En MUI-fil er en brugerinstrumentfil, der anvendes af Myriad musikalske notationssoftwareprodukter som Harmony Assistant. Den gemmer lyde til en række instrumenter som f.eks. klaver, strygere, træblæsere, messingblæsere. MUI-filer bruges til at generere realistiske lyde.

Flere oplysninger

Skærmbillede af en .mui-fil i Myriad Harmony Assistant

MUI-fil åben i Myriad Harmony Assistant

Der er mange standardinstrumenter, der leveres med Harmony Assistant. Instrumenterne består af en optagelse af et instrument, der spiller en bestemt tone, og parametre, der fortæller programmet, hvordan den skal spilles. MUI-filen giver brugerne mulighed for at oprette andre instrumenter end standardinstrumenterne ved at redigere et instrument og vælge "Save predefined instrument" i kontekstmenuen "Action" (handling). Brugeren kan også definere instrumenternes parametre som f.eks. nodeområde, sound attack rate, decay, volume release og loop release.

Programmer, der åbnes MUI Filer
Windows
Myriad Harmony Assistant
Linux
Myriad Harmony Assistant
Macintosh
Myriad Harmony Assistant

Filtype2Multilingual User Interface File

Udvikler Microsoft
Kategori System Files
Format Binary

.MUI option nummer 2

Ressourcefil, der bruges af komponenten Multilingual User Interface i Windows 2000 og senere; indeholder ressourcer, der gør det muligt at ændre Windows-grænsefladen til forskellige sprog.

Flere oplysninger

Mange MUI-filer kan findes i Windows-mappen %SystemRoot%\\ (f.eks. %SystemRoot%\en-US\ i Windows 7). De kan også være placeret i specifikke programinstallationer, f.eks. Windows Journal, Windows Defender, Windows Mail og andre Microsoft Windows-programmer, herunder Notepad (notepad.exe.mui).

Der kan installeres yderligere sprogpakker i Windows 7 ved at vælge Kontrolpanel → Ur, sprog og region → Skift skærmsprog → Tastaturer og sprog og klikke på knappen Installér/afinstaller sprog....

Programmer, der åbnes MUI Filer

Om MUI Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.mui er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Multilingual User Interface File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.