Vigtigste : Filudvidelser : .mui Fil

.mui Filudvidelse

Filtype1Myriad User Instrument File

Udvikler Myriad Software
Kategori Audio Files
Format N/A

Hvad er MUI fil?

En MUI-fil er en brugerinstrumentfil, der bruges af Myriad-musikalske notationssoftwareprodukter som Harmony Assistant. Det lagrer lyde til en række instrumenter som klaver, strenge, træblæsere, messing. MUI-filer bruges til at generere realistiske lyde.

Flere oplysninger

MUI-fil åben i Myriad Harmony Assistant

Der er mange standardinstrumenter, der følger med Harmony Assistant. Instrumenterne består af en optagelse af et instrument, der spiller en bestemt note og parametre for at fortælle programmet, hvordan det skal afspilles. MUI-filen giver brugerne mulighed for at oprette andre instrumenter end standardværdierne ved at redigere et instrument og vælge "Gem foruddefineret instrument" i kontekstmenuen "Action". Brugeren kan også definere parametrene for instrumenterne som noterintervallet, lydangrebshastigheden, henfald, volumenfrigivelse og sløjfefrigivelse.

Programmer, der åbnes MUI Filer
Windows
Myriad Harmony Assistant
Linux
Myriad Harmony Assistant
Macintosh
Myriad Harmony Assistant

Filtype2Multilingual User Interface File

Udvikler Microsoft
Kategori System Files
Format Binary

.MUI option nummer 2

Ressourcefil, der bruges af den flersprogede brugergrænsefladekomponent i Windows 2000 og senere; indeholder ressourcer, der gør det muligt for Windows-grænsefladen at blive ændret til forskellige sprog.

Flere oplysninger

Mange MUI-filer kan findes i Windows% SystemRoot% \ directory (fx% SystemRoot% \ da-US \ i Windows 7). De kan også være placeret inden for bestemte programinstallationer, f.eks. Windows Journal, Windows Defender, Windows Mail og andre Microsoft Windows-programmer, herunder Notesblok (notepad.exe.mui).

Yderligere sprogpakker kan installeres i Windows 7 ved at vælge Kontrolpanel → Ur, Sprog og Region → Skift visningssprog → Tastaturer og sprog og klik på knappen Installer / afinstallér sprog ....

Programmer, der åbnes MUI Filer

Om MUI Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.mui er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Multilingual User Interface File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.