Vigtigste : Filudvidelser : .mum Fil

.mum Filudvidelse

Filtype1Windows Vista Update Package

Udvikler Microsoft
Kategori System Files
Format N/A

Hvad er MUM fil?

Pakke, der indeholder en softwareopdatering eller et "hotfix" til Windows Vista; installeres af Windows ved hjælp af det indbyggede softwareopdateringsprogram.

Flere oplysninger

MUM-filer bruger typisk følgende filnavnekonvention: "Package_[#]_for_kb[number]~[string]~[OS_version]~~~[update_version].mum." Den primære opdateringsfil hedder "Update.mum."

Programmer, der åbnes MUM Filer

Filtype2MATLAB Unit Operation Model File

Udvikler AmsterCHEM
Kategori Data Files
Format XML

.MUM option nummer 2

Modelfil oprettet og anvendt af MATLAB CAPE-OPEN Unit Operation, et program, der anvendes til at indtaste beregninger af enhedsoperationer i MATLAB; indeholder en MATLAB CAPE-OPEN Unit Operation og omfatter .M MATLAB-filer og metadata.

Flere oplysninger

En enhedsoperation er et grundlæggende trin i en kemisk proces, der indebærer fysisk ændring eller kemisk omdannelse. MATLAB CAPE-OPEN Unit Operation bruges til at beregne disse trin og indtaste dem i MATLAB.

NOTAT: For at kunne køre MATLAB CAPE-OPEN Unit Operation skal du have The MathWorks MATLAB installeret.

Programmer, der åbnes MUM Filer

Om MUM Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.mum er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype MATLAB Unit Operation Model File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.