Vigtigste : Filudvidelser : .mwd Fil

.mwd Filudvidelse

Filtype1MyWorkDrive Client Shortcut File

Udvikler MyWorkDrive
Kategori Misc Files
Format N/A

Hvad er MWD fil?

En MWD-fil indeholder en genvej, der er oprettet af MyWorkDrive Mapped Drive Client for Windows, et program, der giver brugerne mulighed for at tilknytte et drev til filer, så de kan få sikker og fjernadgang til og redigere dem. Den gemmer et link til en fil eller mappe, der er gemt på MyWorkDrive, og som en bruger med de relevante fildelingstilladelser kan få adgang til.

Flere oplysninger

MWD-filer kan åbnes i Windows ved at dobbeltklikke på dem. MyWorkDrive Mapped Drive-klienten skal dog installeres og indstilles som standardprogram til at åbne MWD-filerne. Når du dobbeltklikker på MWD-filen, åbnes den mappe eller fil, der er knyttet i filen, i MyWorkDrive Mapped Drive-klienten.

Programmer, der åbnes MWD Filer

Filtype2Mariner Write Document

Udvikler Mariner Software
Kategori Text Files
Format N/A

.MWD option nummer 2

Dokument oprettet med Mariner Write, et strømlinet wordprocessor til Mac OS X, der er designet til at være fleksibelt og effektivt; kan indeholde formateret tekst, grafik, overskrifter, sidefødder og andre data.

Programmer, der åbnes MWD Filer
Macintosh
Mariner Write

Om MWD Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.mwd er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Mariner Write Document, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.